UPWORK TEST » Additional Questions and Answers

Additional Questions and Answers

1. What past project or job have you had that is most like this one and why?

Answers: According to your job requirements, I have done many projects like yours. For more details you can check my portfolio, profiles and employment history where you will find the similar projects like your desire one.

2. Do you have suggestions to make this project run successfully?

Answers: Sure I have suggestions for you in this project. According to my concept, the updated strategy and proper methods can make this project successful. And surely I will make this project successful.

3. Which part of this project do you think will take the most time?

Answers: According to your job details, I have years of experiences in both fields. And I always use the updated techniques and win the competition. I have a strong belief that I would be able to make this project successful within short time.

4. Have you taken any oDesk/Upwork tests and done well on them that you think are relevant to this job?

Answers: Yes I have taken oDesk/Upwork Skill Tests and I have done well. You can check my tests area. Default system of odesk/Upwork tests is a good method of justify oneself. And yes I appreciate it as well as I did well in here.

5. How much time do you think it will take to accomplish the task for google results ?

Answers: Competition is everywhere. Always want to be ranked in google. But failing in this competition is problematic. And I know this problem. The problem is the so called workers do not use the updated methods where I always hit the iron when it is hot. That’s why I can assure you that I will be able to do it in short times than the rest (2+ or 3+ months)

6. What part of this project most appeals to you?

Answers: Here the two parts of this project appeal me very much, one is that all the requirements are in favor of me and the second one is I like to do these kind of job. These kind of project and job give me mental satisfaction.

7. Why do you think you are a good fit for this particular project?

Answers: I think I am a good fit for this job because I have all the qualities that you are looking for. Experience is the golden factor in this project where you find in me at least 3+ years of working experiences over all the factors in your project.

8. Do you have any questions about the job description?

Answers: Your arrangement of the job description is fully understandable and I have understood it very well. Still I have no questions about your job description. If I need any information latter, I must convey you and discuss with you in a friendly circumstances.

9. Which of the required job skills do you feel you are strongest at?

Answers: I have carefully read your job description and I have more than 3 years of working experience in both of your required skills. And I am strongest at all of your required qualities. Hope I will be the perfect worker for you in this project.

10. What SEO jobs have you done in the past?

Answers: I have successfully completed many seo projects before, you can see my employment history and portfolio projects. I hope I will also be successful in this project. You can undoubtedly hire me.

11. How much time will you need to work on this project to see results and how will you spend your time working on this project?

Answers: I have a strong belief that I would be able to make this project successful within short time. I will spend my time working on this project hourly with white hat updated method and make it successful.

12. Have you done high quality back-linking before? if so what sites do you use?

Answers: Sure I have done high PR back-inkling before and ranked many sites. You can check my employment history and portfolio. (You can also include some links here)

13. Why should i chose you over the other 100 that have applied for this Job?

Answers: This is a good point you have asked. Here you will found many so called worker who do not know how to work. I am totally different from them. I have a long term plan to work in here, that’s why I am here with all qualities and experiences. I am here not to cheat you rather help you.

14. What challenging part of this job are you most experienced in?

Answers: Everything is now becoming challenging, If one has to win he or she should have the proper knowledge of the present situation. And I am most experienced in this factor. Hope I will make your project successful.

15. Who have you worked with that has yielded quick results. What was the cost to client to receive positive results?

Answers: I have successfully completed many projects. You can see my portfolio and employment history. And I took the relevant cost, I never ask for high price.

16. Tell me how you would go about increasing my rankings for my website?

Answers: Ranking a website on some certain keywords are now very difficult. But if one has relevant ideas and skills about the search engines’ logarithm, he/she must win this competition. According to that I will first make your site search engine friendly then I will make it popular to others and increase its rank.

17. Why did you apply to this particular job?

Answers: I have applied to this particular job because all the requirements of this project are in favor of me and I can 100% assure you that I must be successful in this project and satisfy you. I never apply to any job what doesn’t match my skills.

18. Have you read the job description fully and understand it and feel you are an ideal candidate for the job?

Answers: Great question. I never take any attempt without having the full knowledge of a matter. I have carefully read the job description and only then I decided to apply when I thought; I am the best one for this project. You can undoubtedly hire me.

19. What questions do you have about the project?

Answers: I have read the whole job description and it is really informative. I did not found anything that is irrelevant to me. I have understood every single part of the job description. Still I have not any question about the project. If I need any further help, I must ask you.

20. Do you have previous experience? If so, do you have some examples?

Answers: This is a good question, my dear client. And yes, I have a lot of previous experiences. For more on it please check my profile, work history and feedback. I have also added some portfolio that is more relevant to your question. Thanks a lot.

21. What can you do for us that someone else can’t?

Answers: Yes, really a good question. You have seen many freelancers have applied in this project but the best one for this project should be the person who has previous experiences for the relevant skills. And I have both experiences and skills. That’s why I can proudly assure you that I will be the best one among the all workers.

22. Can you read and understand English to a reasonable standard?

Answers: Yes, I can read and understand English to a reasonable standard. Although English is my second language, I practiced it well and now I am able to fully read, write, listen and speak in English. Hope our conversation will go well during the project.

23. Why should I hire you?

Answers: Yes, really this is a good question. You have seen many freelancers have applied in this project but the best one for this project should be the person who has previous experiences for the relevant skills. And I have both experiences and skills. That’s why I can proudly assure you that I will be the best one among the all workers. Hope you have got your Answerswers that why you should hire me?

24. Tell me how you would go about increasing my Keyword rankings for my website?

Answers:Ranking a website on some certain keywords are now very difficult. But if one has relevant ideas and skills about the search engines’ logarithm, he/she must win this competition. According to that I will first make your site search engine friendly then I will make it popular to others and increase its rank.

25. Which of the required job skills do you feel you are strongest at?

Answers: I have carefully read your job description and I have more than 3 years of working experience in both of your required skills. And I am strongest at all of your required qualities. Hope I will be the perfect worker for you in this project.

26. Do you have any questions about the job description? 

Answers:Your arrangement of the job description is fully understandable and I have understood it very well. Still I have no questions about your job description. If I need any information latter, I must convey you and discuss with you in a friendly circumstances.

27. Have you taken any Upwork tests and done well on them that you think are relevant to this job?

Answers:Yes I have taken oDesk/Upwork Skill Tests and I have done well. You can check my tests area. Default system of odesk/Upwork tests is a good method of justify oneself. And yes I appreciate it as well as I did well in here.

10,758 total views, 49 views today